Να στείλετε μήνυμα
products

Δωρεάν μόνιμη διαδραστική οθόνη αφής κιόσκι οθόνη LCD 21,5 ιντσών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Astouch
Πιστοποίηση: CE FCC RoHS EAC CCC BIS SGS TUV ISO9001
Αριθμό μοντέλου: A22-KAD01
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΚΟΜΜΑΤΙ
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 κομμάτι σε 1 κύριο caron, για την αποστολή LCL, θα συσκευαστεί με το ξύλινο πλαίσιο για το πλήρες
Χρόνος παράδοσης: 5-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 κομμάτια το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Μέγιστο ψήφισμα: 1920*1080 Ζωή επιτροπής: 50000 ώρες
Γωνία εξέτασης: H178/V178 Τύπος αφής: IR/Pcap με 10 σημεία προαιρετικά
Ταχύτητα ανίχνευσης: >50 Scans/S Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: ΕΝΑΛΛΑΣΣΌΜΕΝΟ ΡΕΎΜΑ 110V-240V, 50HZ/60HZ
Εξουσιοδότηση: ένα έτος Σύστημα λειτουργίας: Αρρενωπός ή παράθυρα προαιρετικός

Περιγραφή προϊόντων

Ελεύθερο μόνιμο διαλογικό όργανο ελέγχου περίπτερων οθόνης αφής 21,5 ίντσας LCD

Υπάρχουν διάφορα κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός περίπτερου οθόνης αφής που το κάνουν μια ευπροσάρμοστη και χρήσιμη συσκευή σε πολλές τοποθετήσεις. Εδώ είναι μερικά από τα πιό κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

Επίδειξη οθονών επαφής: Ένα περίπτερο οθόνης αφής χαρακτηρίζει μια επίδειξη οθονών επαφής που επιτρέπει στους χρήστες για να αλληλεπιδράσει με τη συσκευή μέσω της αφής.

 

Συνδετικότητα Διαδικτύου: Πολλά περίπτερα οθόνης αφής χαρακτηρίζουν τη συνδετικότητα Διαδικτύου, που επιτρέπει σε τους για να έχουν πρόσβαση και να επιδείξουν στο σε απευθείας σύνδεση περιεχόμενο.

 

Λειτουργικό σύστημα: Ένα περίπτερο οθόνης αφής τρέχει χαρακτηριστικά σε ένα λειτουργικό σύστημα, όπως τα παράθυρα ή αρρενωπός, το οποίο παρέχει μια πλατφόρμα για το τρέξιμο του λογισμικού και των εφαρμογών.

 

Λογισμικό και εφαρμογές: Ένα περίπτερο οθόνης αφής μπορεί να έρθει φορτωμένος εκ των προτέρων με το λογισμικό και τις εφαρμογές, ή οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν το λογισμικό και τις αιτήσεις τους να προσαρμόσουν τη συσκευή για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

 

Περιφερειακές συσκευές: Μερικά περίπτερα οθόνης αφής μπορούν να περιλάβουν τις περιφερειακές συσκευές όπως οι εκτυπωτές, οι αναγνώστες καρτών, ή οι κάμερες, ανάλογα με την προοριζόμενη περίπτωση χρήσης.

 

Τοποθετώντας επιλογές: Τα περίπτερα οθόνης αφής μπορούν να έρθουν με τις διαφορετικές τοποθετώντας επιλογές, όπως wall-mounted ή???????????, να προσαρμόσουν τις διαφορετικές ανάγκες εγκαταστάσεων.

 

Ιδιότητες ασφαλείας: Τα περίπτερα οθόνης αφής μπορούν να περιλάβουν τις ιδιότητες ασφαλείας όπως η προστασία κωδικού πρόσβασης, η μακρινή διαχείριση, ή οι φυσικές κλειδαριές για να αποτρέψουν την αναρμόδια πρόσβαση.

 

Συνολικά, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός περίπτερου οθόνης αφής θα εξαρτηθούν από τη συγκεκριμένη πρότυπη και προοριζόμενη περίπτωση χρήσης, αλλά αυτά είναι μερικά από τα πιό κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που βρίσκονται σε πολλά περίπτερα οθόνης αφής.

 

Δωρεάν μόνιμη διαδραστική οθόνη αφής κιόσκι οθόνη LCD 21,5 ιντσών 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Tasha Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618588160973

whatsapp : +8618588160973