Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Astouch Technology (Shenzhen) Co., Ltd

Astouch Technology (Shenzhen) Co., Ltd Astouch Technology (Shenzhen) Co., Ltd Astouch Technology (Shenzhen) Co., Ltd Astouch Technology (Shenzhen) Co., Ltd Astouch Technology (Shenzhen) Co., Ltd
1 2 3 4 5
Astouch Technology (Shenzhen) Co., Ltd
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Astouch
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~350
Ετήσιες πωλήσεις: 100 million-300 million
Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Ιδρυμένο το 2005, Astouch είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συνεχίζει να εστιάζει στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εφαρμογή των ευφυών εμπορικών προϊόντων και των εξοπλισμών LCD. Το Astouch είναι δεσμευμένο να γίνει ηγέτης στην παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών τη σε ολόκληρη βιομηχανική αλυσίδα της ευφυούς βιομηχανίας LCD. Η έδρα της επιχείρησης και η βάση παραγωγής βρίσκονται σε Shenzhen, με εγκαταστάσεις παραγωγής περισσότερων από 20000 τετραγωνικών μέτρων.

 

Το επιχειρησιακό πεδίο της επιχείρησης περιλαμβάνει κυρίως: η εκπαιδευτική διάσκεψη όλος--ένα μηχανή, επίδειξη LCD, ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, μηχανή έρευνας αυτοεξυπηρετήσεων, ευφυές τερματικό, μηχανή επαλήθευσης πιστοποιητικών, μηχανή διαταγής αυτοεξυπηρετήσεων, τραπεζάκι σαλονιού αφής, LCD που συνδέουν την οθόνη, κ.λπ., που μπορεί να παρέχει προσάρμοσε τις υπηρεσίες. Τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στις τραπεζικές εργασίες, την ασφάλεια, την εκπαίδευση, τα νοσοκομεία, την κυβέρνηση, τη δημόσια ασφάλεια, τα ξενοδοχεία, τη μεταφορά, τα κτήρια, τις λεωφόρους αγορών, τους κινηματογράφους, την ψυχαγωγία και άλλες βιομηχανίες.

 

 

 

Ιστορία

Αρχικά Astouch άρχισε ως εμπορική επιχείρηση. Το κύριο προϊόν ήταν επιτροπή LCD, (που ήταν) πωμένος σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της συνεχούς αύξησης και ανάπτυξη, περισσότερα σχετικά προϊόντα LCD προστίθενται, όπως το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, επιδείξεις διαφήμισης, που διατάζουν το περίπτερο και άλλες εμπορικές συσκευές επίδειξης. Το 2013, ο Jacky επέστρεψε Shenzhen για να καθιερώσει το εργοστάσιό του και το εμπορικό σήμα Astouch. 5 έτη αργότερα, ανοίξαμε το δεύτερο εργοστάσιο. Συγχρόνως, η παραδοσιακή γραμμή παραγωγής αναβαθμίστηκε για να είναι πλήρως αυτόματη και οικονομικώς αποδοτική. Η ικανότητα παραγωγής έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Το 2022, απονεμηθήκαμε το πιστοποιητικό των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας της Κίνας.

Υπηρεσία

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της βιομηχανίας LCD.


Το Astouch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της βιομηχανίας LCD στην Κίνα και παράγει μια σειρά των προϊόντων LCD, όπως οι διαλογικές επίπεδες οθόνες, πίνακες αφής, τερματικά οθόνης αφής, ο τοίχος τοποθετούν ή τα μόνιμα συστήματα σηματοδότησης πατωμάτων, τα περίπτερα αυτοεξυπηρετήσεων, συνδετικός τους τοίχους, κ.λπ.

Τα προϊόντα από Astouch είναι όλα με SGS τα πιστοποιητικά της FCC ROHS UL BRI TUV EAC ISO9001 CE.

 

Η επιχειρησιακή φιλοσοφία μας
Με πάνω από 18 έτη εμπειρίας, βιομηχανικών εγκαταστάσεων κατάστασης της τέχνης και της άριστης ικανότητας παραγωγής στην Κίνα,
Το Astouch κατασκευάζει τα προϊόντα στα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εξυπηρετεί στον πελάτη τις απαιτήσεις με την εξασφάλιση έγκαιρης παράδοσης και την παροχή της εξαιρετικής υπηρεσίας.

Η ομάδα μας

Είμαστε υπερήφανοι για να εισαγάγουμε τα ταλαντούχα και αφιερωμένα μέλη της ομάδας επιχείρησής μας. Η ομάδα μας αποτελείται από τους εμπειρογνώμονες στους διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας λογισμικού, του μάρκετινγκ, της χρηματοδότησης, και των διαδικασιών. Με τις διαφορετικές δεξιότητές τους, η ομάδα μας συνεργάζεται στενά να εξασφαλίσει την επιτυχία της επιχείρησής μας, που προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών και των πελατών με τις καινοτόμες λύσεις και της εξαιρετικής υπηρεσίας μας.

Η οδήγηση της ομάδας είναι το CEO μας Jacky Chen, που φέρνει τα έτη εμπειρίας στη βιομηχανία και οδηγεί από το παράδειγμα, ενθαρρυντικός την ομάδα μας για να ακολουθήσει την τελειότητα σε όλα αυτά που. Οι διευθυντές και οι επόπτες μας συνεργάζονται στενά με τις ομάδες τους για να εξασφαλίσουν τη σαφή επικοινωνία, τη συνεργασία, και την αποδοτική κατανομή των πόρων.

Σε Astouch, η ομάδα μας είναι δεσμευμένη στην παράδοση των υψηλής ποιότητας προϊόντων και των υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Είμαστε υπερήφανοι της ομάδας μας και των συνεισφορών τους στην επιτυχία μας, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Στοιχεία επικοινωνίας